Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Schuurdak vervangen

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Nieuw schuurdak laten plaatsen

Als u een oudere woning of bedrijfspand heeft, dan ontkom je er soms niet aan om het schuurdak te laten vervangen. Gewoonlijk wacht men veel langer voor vervanging dan bij het dak van een woning. De schade is hierdoor meestal groter en er zijn meer te vervangen delen. Wanneer het dak van uw schuur zijn beste tijd heeft gehad, dan is het echter tijd om deze te vervangen. De houten planken zijn rot en het dak lekt al bij een klein beetje regen. Hoog tijd om Dakspecialist De Arend erbij te halen. We zullen gratis langskomen om een offerte uit te brengen, na uw akkoord is het tijd om het schuurdak te vervangen.

De getallen spreken voor zich
Jaren in de dakdekkersbranche
0 +
Maandelijkse klussen
0 +
Dakspecialisten
0
Klanten beoordeling
0

Hoe gaan we te werk?

Eerst halen onze dakdekkers voorzichtig het oude dak eraf. We volgen het architectenplan, maken foto’s van hoe alles zit zodat we straks precies weten hoe we het nieuwe dak moeten bevestigen. Daarna verwijderen de vakmannen al het oude materiaal en maken we het geheel schoon. Zodat het nieuwe dak geplaatst kan worden. Indien het oude dak van uw schuur nog in redelijke staat is kan men eventueel afbraakkosten besparen en wordt het nieuwe dak op het oude bevestigd.

Vervolgens leggen we het nieuwe dak op het houten frame van de schuur. De dakdekkers bevestigen het houten onderdak met spijkers en plakken de naden af met dakbedekkingskit. Als het dak stevig vastzit, kunnen we met het afwerken met dakleer en dakrandprofielen. Al kan de werkwijze soms variëren bij het gebruik van verschillende dakbedekkingsmaterialen. Dit lijkt een eenvoudige klus, echter dit is beter aan de Dakspecialist De Arend over te laten. Bel nu voor advies en een prijsopgave.

Waarom kiest u voor Dakspecialist De Arend?

Dit maakt ons anders dan andere dakdekkers

De meest geavanceerde materialen

Het werken met de meest geavanceerde materialen is wat ons anders maakt.

Fijne communicatie

We vinden een goede band met onze klanten super belangrijk. Hierbij speelt duidelijke communicatie een grote rol.

24/7 spoedservice

Om ervoor te zorgen dat u niet lang in deze vervelende situatie zit zullen we snel langskomen.

Afspraken nakomen

De dakdekkers van Dakspecialist De Arend zorgen ervoor dat ze afspraken nakomen. Ze zullen op de afgesproken tijd bij u zijn.

Nieuwste daktechnieken

Dakspecialist De Arend werkt met de nieuwste daktechnieken, dit zal uw dakproblemen oplossen.

Opgeleide vakmannen

Onze dakdekkers zijn echte vakmannen. Dit dankzij hun gerichte opleiding en jarenlange ervaring in deze branche.

Schuurdak vervangen

Schuurdaken worden vaak verwaarloosd om dat niemand in de schuur woont. Toch staan daar vaak ook waardevolle spullen die onderdak nodig hebben. En ieder dak dient waterdicht te zijn, anders heeft het geen zin om een dak te hebben! We moeten dan ook vaak vaststellen dat een schuurdak vervangen moet worden om grotere schades te voorkomen. Bel met Dakspecialist De Arend voor meer informatie, een afspraak voor een gratis dakinspectie of indien u een prijsopgave wenst.

Dakbedekkingsmaterialen voor de schuur

Dit kunnen in principe identiek dezelfde materialen zijn die ook op uw woonhuis of bedrijfspand liggen. Al hebben schuren meestal een plat dak met hoofdzakelijk volgende drie materialen als dakbedekking. Bitumen, EPDM en PVC. Soms zijn schuurdaken hellende daken met dakpannen, maar dit komt minder vaak voor. De reden hiervoor is omdat men de neiging heeft om minder te investeren in de schuur. Een plat dak bedekt met bitumen zijn daarom het meest voorkomend.

Lekkage schuurdak

Er is een lekkage in uw schuurdak opgedoken. Het water sijpelt door het plafond en heeft al een paar scheuren in het stukwerk veroorzaakt. Uw heeft een elektrische fiets en een oude kast van uw oudoom staan in de schuur en deze dreigen beschadigd te worden. Laat snel de oorzaak van de lekkage bepalen voordat het erger wordt. Dit is het moment om de dakspecialist in te schakelen. Met teams over heel Nederland, zijn onze vakmannen van De Arend altijd in de buurt!

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken gaat u naar het menu bovenaan deze pagina. 

Daklekkage

Daklekkages zijn enorm vervelend en kunnen ook gevaarlijk zijn. Wij komen u direct verlossen!

Dakreparatie

Dakspecialist De Arend voert al jaren dakreparaties uit. Met of zonder spoed, we staan voor u klaar.

Dakinspectie

Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Dit is wel aan te raden aangezien het veel inzicht in uw dak zal geven.

Plat dak vervangen

Een van onze meest uitgevoerde diensten is het vervangen van platte daken. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun platte dak.

Schoorstenen

We repareren en renoveren schoorstenen. Dit doen we al jaren. Daarom weten we bij elke schoorsteen wat het probleem is en lossen we het vakkundig op.

Dakpannen

Dakspecialist De Arend werkt veel met dakpannen. Wilt u uw pannendak laten vervangen, renoveren of repareren? We helpen u graag!

Schuurdak gratis laten inspecteren

Dakspecialist De Arend inspecteert het dak van binnen en van buiten. Voor elk type dak kunt u ons contacteren. Platte daken, pannendaken, het dak van uw schuur, uw huis of uw bedrijfspand.  Bij een dakinspectie zoeken wij naar gebarsten dakbedekking, loszittende nokvorsten, of andere duidelijke tekenen van schade. Indien wij de lekkage niet snel vinden, proberen we deze te traceren doormiddel van lekdetectie of maken wij gebruik van andere moderne technieken.

De dakdekkers van De Arend hebben alle professionele tools en de ervaring om de oorzaak van de lekkage snel te achterhalen en het probleem meteen op te lossen. Met de juiste aanpak kunnen we de lekkage snel en effectief oplossen voordat het erger wordt en de schade toeneemt.

Schuin dak of plat dak voor uw schuur?

Hierin een keuze maken kan een lastig denkwerk zijn. Maar meestal hangt men vast aan een budget en wordt er het meest gekozen voor een plat dak. De kosten bij het vervangen van bijvoorbeeld bitumen zijn ongeveer 3x zo goedkoop dan het vervangen van een pannendak! Al kunnen bij hellende daken voor een schuur ook andere goedkopere oplossingen aangeboden worden. Toch zijn dakpannen bij een schuin dak veruit de meest kwalitatieve en handigste keuze voor later onderhoud en heeft het een lange levensduur.

Reviews

"Onze schoorsteen moest gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we Dakspecialist De Arend ingeschakeld. Een hele goede keuze! Waarom? Dat zal je wel merken wanneer je ze een klus laat doen. Echt top!"
E. Harsbargen
"Mijn man en ik zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de service van De Arend. Mocht er in de toekomst nog eens iets met ons dak gebeuren, dan schakelen we ze zeker weten weer in. Maar dankzij de uitstekende service zitten we wel weer een tijdje droog"
O. Nagel
"De vorige dakdekker was niet netjes, daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Dakspecialist de arend. Netjes mijn dak en dakgoot problemen opgelost."
Julia Jongsma

Prijzen schuurdak?

Zoals bij alle daken hangt de eindprijs af van vele factoren. Waaronder de totale oppervlakte van uw schuur, de gebruikte dakbedekkingsmaterialen, het al dan niet gebruik maken van een stelling. Ook het wel of niet gebruiken van isolatie speelt een grote rol in de prijs. Moet het oude dak afgebroken worden of kan deze blijven liggen en kan het nieuwe schuurdak erbovenop geplaatst worden? Echter raden wij af te besparen op isolatie, deze beschermt uw spullen in de schuur beter tegen vocht en gaat de vorming van roest en schimmel tegen. Voor het uitbrengen van een vrijblijvende offerte komt Dakspecialist De Arend graag kosteloos bij u langs!

Contact

Voor het aanvragen van een offerte of gratis dakinspectie kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u het formulier invullen, bellen of e-mailen. 

Ook voor spoedklussen bij lekkage en dakproblemen staan onze specialisten klaar om u direct bij te staan. U mag ook in de avonduren, en weekeinden contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij weten hoe belangrijk het is om geholpen worden in tijden van nood. Hoe langer u wacht hoe groter de schade kan worden. Dakspecialist De Arend, bel direct voor onze 24/7 spoedservice!

Nu hulp van een dakspecialist