Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Dakpannen vervangen

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Dakpannen vervangen door Dakspecialist De Arend

Dakpannen vervangen lijkt een klein en eenvoudig klusje. Echter, hoog op het dak is niet iets voor iedereen. Wordt geen statistiek, want jaarlijks zijn er vele ongevallen met soms dodelijke afloop! Ons team werkt dagelijks op hoogtes, zij zijn bekwame en geschoolde medewerkers met vele jaren ervaring. Elke dakdekker weet zich te houden aan de wet en regelgeving inzake veiligheid en hebben de juiste werkmaterialen tot hun beschikking. Dakpannen vervangen? In dit soort gevallen haal de vakman erbij, en blijf zelf veilig aan de grond staan.

De getallen spreken voor zich
Jaren in de dakdekkersbranche
0 +
Maandelijkse klussen
0 +
Dakspecialisten
0
Klanten beoordeling
0

Moeten uw dakpannen worden vervangen?

Het is belangrijk om regelmatig de dakpannen op uw dak te inspecteren en waar nodig te vervangen. Dit kan voorkomen dat er lekkages optreden en kan ook het uiterlijk en de waarde van uw woning verbeteren. Als u twijfelt of uw dakpannen vervangen moeten worden, kunt u de volgende tekenen op zoeken:

  • Beschadigde of gebroken dakpannen
  • Verzakking op het dak
  • Verkleuring van de dakpannen
  • Losse of verweerde voegen
  • Vreemde plekken op het dak
  • Vochtplekken aan binnenkant van het huis

Als u één of meer van deze tekenen opmerkt, is het tijd om uw dakpannen te vervangen. Dit is geen doe-het-zelf-klus, dus het is het beste om een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen om de klus vakkundig te klaren. Dakspecialist De Arend is bij u in de buurt.

Waarom kiest u voor Dakspecialist De Arend?

Dit maakt ons anders dan andere dakdekkers

De meest geavanceerde materialen

Het werken met de meest geavanceerde materialen is wat ons anders maakt.

Fijne communicatie

We vinden een goede band met onze klanten super belangrijk. Hierbij speelt duidelijke communicatie een grote rol.

24/7 spoedservice

Om ervoor te zorgen dat u niet lang in deze vervelende situatie zit zullen we snel langskomen.

Afspraken nakomen

De dakdekkers van Dakspecialist De Arend zorgen ervoor dat ze afspraken nakomen. Ze zullen op de afgesproken tijd bij u zijn.

Nieuwste daktechnieken

Dakspecialist De Arend werkt met de nieuwste daktechnieken, dit zal uw dakproblemen oplossen.

Opgeleide vakmannen

Onze dakdekkers zijn echte vakmannen. Dit dankzij hun gerichte opleiding en jarenlange ervaring in deze branche.

Belangrijke punten

Voordat u begint met het vervangen van de dakpannen, is het belangrijk om een aantal dingen te overwegen. Dakpannen kunnen in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn, dus het is belangrijk om te bepalen hoeveel u wilt vervangen. Voor ieder zijn budget zijn er wel oplossingen te vinden, maar kijk vooral ook uit naar kwaliteit!

Ten tweede, wat voor soort dakpannen wilt u gebruiken? Er zijn verschillende materialen waaruit dakpannen gemaakt zijn, en het is mogelijk dat het type of merk dakpannen dat op uw dak ligt niet meer bestaat. Wanneer u meerdere opties vindt, vergelijk ook de voor en nadelen van de materialen waaruit de dakpannen zijn vervaardigd. Indien uw dakpannen niet meer te verkrijgen zijn, helpen wij u graag om een alternatief te vinden. Waterdicht en esthetisch zodat uw dak nog steeds één mooi geheel vormt. Dakspecialist De Arend zal u adviseren.

Soorten dakpannen

Er zijn verschillende soorten dakpannen beschikbaar voor het bedekken van een dak. De meest populaire zijn betonnen dakpannen, kleidakpannen en leien dakpannen. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken afhankelijk van de specificaties van het dak en het gewenste uiterlijk.

Wanneer u twijfelt of advies wilt, bel Dakspecialist De Arend. Wij staan bekend om onze kwaliteit en garantie. Bij De Arend kunt u rekenen op uitstekende service, vriendelijke medewerkers, en uitstekend en eerlijk advies. Dakpannen Vervangen? Bel ons nu voor een afspraak.

Speciale dakpannen

Buiten dat er inderdaad hele dure en fancy dakpannen te vinden zijn of zelfs leuke dak ornamenten die heel chique staan bij uw woning. Zoals kunstvolle spitstorens, een haan, een kat of een windwijzer. Zijn er tevens speciale dakpannen te verkrijgen die een aparte vorm hebben en een specifiek en nuttig doel beogen. Denk maar aan bijvoorbeeld een lichtpan, die transparant is en zoals het woord al zegt, licht doorgeeft. Knikpannen en chaperonpannen die voor een perfecte overgang zorgen bij daken die verschillende hellingen en vormen hebben. Of ventilatiepannen, zwaluwpannen tot zelfs pannen met zonnecellen. Deze kunnen allemaal dienen om uw droomproject te realiseren.

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken gaat u naar het menu bovenaan deze pagina. 

Daklekkage

Daklekkages zijn enorm vervelend en kunnen ook gevaarlijk zijn. Wij komen u direct verlossen!

Dakreparatie

Dakspecialist De Arend voert al jaren dakreparaties uit. Met of zonder spoed, we staan voor u klaar.

Dakinspectie

Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Dit is wel aan te raden aangezien het veel inzicht in uw dak zal geven.

Plat dak vervangen

Een van onze meest uitgevoerde diensten is het vervangen van platte daken. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun platte dak.

Schoorstenen

We repareren en renoveren schoorstenen. Dit doen we al jaren. Daarom weten we bij elke schoorsteen wat het probleem is en lossen we het vakkundig op.

Dakpannen

Dakspecialist De Arend werkt veel met dakpannen. Wilt u uw pannendak laten vervangen, renoveren of repareren? We helpen u graag!

Dakpannen online bestellen?

Misschien hebt u reeds dakpannen bij u thuis of uw bedrijfspand staan. Helemaal klaar om aan de werken te beginnen? Of overweegt u dakpannen te bestellen. Online bestellen kan natuurlijk. Maar bedenk wel dat er vaak inschattingsfouten worden gemaakt en er achteraf vaak nabestellingen moeten gebeuren. Dit kan allemaal leiden tot extra kosten, een vertraging van het werk of andere onprettige gevolgen. Een niet te vergeten voordeel wanneer u dakpannen van dichtbij gaat bekijken is dat u ze kunt aanraken. Dit geeft u een beter zicht over de kwaliteit en hun werkelijke uitstraling. Laat u daarom bijstaan met advies van onze Dakspecialisten De Arend.

Kwaliteit en garantie

Onze dakdekkers zijn zeer gekwalificeerde vakmensen die vele jaren ervaring hebben en ervoor zorgen dat deze klus zo snel mogelijk en veilig gedaan wordt. Met een waterdichtheidsgarantie op het werk en garantie op de materialen van minimaal 10 jaar! Dakspecialist De Arend overlegt met u iedere stap in het proces, aarzel niet om uw vragen aan ons te stellen. Wij geven u graag meer informatie en advies!

Reviews

"Onze schoorsteen moest gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we Dakspecialist De Arend ingeschakeld. Een hele goede keuze! Waarom? Dat zal je wel merken wanneer je ze een klus laat doen. Echt top!"
E. Harsbargen
"Mijn man en ik zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de service van De Arend. Mocht er in de toekomst nog eens iets met ons dak gebeuren, dan schakelen we ze zeker weten weer in. Maar dankzij de uitstekende service zitten we wel weer een tijdje droog"
O. Nagel
"De vorige dakdekker was niet netjes, daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Dakspecialist de arend. Netjes mijn dak en dakgoot problemen opgelost."
Julia Jongsma

Dakpannen vervangen met spoed?

Het kan allemaal… Inderdaad, zelfs op een zondagochtend kunt u ineens een dakpan kwijtraken door een hevige storm. Hagelbuien kunnen ook voor heel wat schade zorgen. Indien dit een lekkage veroorzaakt waarbij de regen zomaar binnen komt gestroomd, dan is het tijd om onze spoedservice te bellen. Dakspecialist De Arend heeft teams over heel Nederland zodat wij snel bij u kunnen zijn.  Geen zorgen, gewoon bellen. Alles wat het dak betreft en zeker lekkages is een zaak die wij ernstig nemen. 24/7 kunt u ons bereiken!

Contact

Voor het aanvragen van een offerte of gratis dakinspectie kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u het formulier invullen, bellen of e-mailen. 

Ook voor spoedklussen bij lekkage en dakproblemen staan onze specialisten klaar om u direct bij te staan. U mag ook in de avonduren, en weekeinden contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij weten hoe belangrijk het is om geholpen worden in tijden van nood. Hoe langer u wacht hoe groter de schade kan worden. Dakspecialist De Arend, bel direct voor onze 24/7 spoedservice!

Nu hulp van een dakspecialist