Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Dakinspectie

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Gratis dakinspectie

Een regelmatige dakinspectie is belangrijk. Het dak van uw huis of bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van de constructie. Het biedt bescherming tegen de natuurelementen, houdt de warmte binnen in de winter en de hitte van de zomer buiten! Daarom is het verstandig om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren door een professioneel dakdekkersbedrijf.

Tijdens deze inspectie wordt het dak grondig geïnspecteerd op eventuele gebreken of slijtage. Zo kunnen eventuele problemen op tijd worden opgemerkt en opgelost voordat ze erger worden en duurdere reparaties vereisen. Laat uw dak dus regelmatig inspecteren door een professioneel bedrijf als Dakspecialist De Arend om problemen te voorkomen en de levensduur van uw dak te verlengen.

De getallen spreken voor zich
Jaren in de dakdekkersbranche
0 +
Maandelijkse klussen
0 +
Dakspecialisten
0
Klanten beoordeling
0

Inspectie platte daken

Platte daken zijn een populaire keuze voor zowel woningen als bedrijfspanden vanwege hun eenvoudige constructie en lage kosten. Toch zijn ze kwetsbaar voor lekkages en andere problemen. Regelmatige inspecties door Dakspecialist De Arend zijn daarom noodzakelijk om eventuele problemen op tijd op te sporen en te voorkomen dat ze uit de hand lopen.

Tijdens een inspectie wordt het dak grondig geïnspecteerd op eventuele gebreken in het dakbedekkingsmateriaal, lekkages, verzakkingen en andere problemen en dit in zijn totaliteit. Dit wil zeggen dat alles wat zich op het dak bevindt aan de controle onderhevig is zoals de schoorsteen, dakramen of lichtkoepels en de dakgoten! Zo kan er snel actie ondernomen worden om de levensduur van uw platte dak te verlengen en duurdere reparaties te voorkomen. Laat uw platte dak dus regelmatig inspecteren. Bel Dakspecialist De Arend nu voor een gratis dakinspectie.

Waarom kiest u voor Dakspecialist De Arend?

Dit maakt ons anders dan andere dakdekkers

De meest geavanceerde materialen

Het werken met de meest geavanceerde materialen is wat ons anders maakt.

Fijne communicatie

We vinden een goede band met onze klanten super belangrijk. Hierbij speelt duidelijke communicatie een grote rol.

24/7 spoedservice

Om ervoor te zorgen dat u niet lang in deze vervelende situatie zit zullen we snel langskomen.

Afspraken nakomen

De dakdekkers van Dakspecialist De Arend zorgen ervoor dat ze afspraken nakomen. Ze zullen op de afgesproken tijd bij u zijn.

Nieuwste daktechnieken

Dakspecialist De Arend werkt met de nieuwste daktechnieken, dit zal uw dakproblemen oplossen.

Opgeleide vakmannen

Onze dakdekkers zijn echte vakmannen. Dit dankzij hun gerichte opleiding en jarenlange ervaring in deze branche.

Inspectie spitse daken

Spitse daken zijn een kenmerkend onderdeel van de traditionele Nederlandse bouwstijl. Ze zijn prachtig om te zien, maar vereisen wel regelmatige inspecties en onderhoud om hun esthetische en functionele waarde te behouden. Tijdens een inspectie van een spits dak wordt het dakbedekkingsmateriaal, eventuele lekkages, verzakkingen en obstructies vastgesteld.

Tevens komen wellicht andere problemen aan het licht. Ook hier wordt er gekeken naar de staat van de dakgoten, nokvorsten, dakkapellen en andere onderdelen van het dak. Zo kan er snel actie ondernomen worden om eventuele problemen op te lossen en de levensduur van uw spitse dak te verlengen. Belangrijk dat het spitse dak grondig wordt geïnspecteerd op eventuele gebreken. Laat uw spitse dak dus regelmatig inspecteren door een professioneel dakdekkersbedrijf. Dakspecialist De Arend staat 24/7 voor u klaar, ook als de nood aan de man is. Bel ons nu voor advies.

Veiligheid staat voorop

Bij een dakinspectie kunnen zich gevaarlijke situaties voordoen, zeker als het gaat over hellende daken, maar ook platte daken van een aanzienlijke hoogte! Dit vraagt om extra beveiliging en daar hebben wij ervaring mee. Waag uzelf niet op uw dak, maar vraag de interventie van een team dat dit soort werk dagelijks doet. Onze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid en maken gebruik van de nodige veiligheidsmaatregelen. Werken in de bouwsector houdt altijd een zekere mate van risico in, zeker als het gaat over het hoogste deel van uw woning of bedrijfspand, namelijk uw dak. Goede werkomstandigheden en een veilige werkomgeving zijn van groot belang om ongevallen te voorkomen. Daarom zijn al onze medewerkers goed opgeleid en worden met regelmaat bijgeschoold om steeds bij te blijven met de laatste maatregelen, toepassingen en wetgeving. Onze dakdekkers weten precies waar ze zich moeten aan houden en waar hun aandacht naar moet gaan, zelfs alvorens het dak op te gaan. Hoe komen ze veilig het dak op? De bereikbaarheid dus. Via een trap, een dakluik, kooiladder, aanhangladder of is er een kooilift noodzakelijk? Hoe hoog is het dak? Bij een hoogte vanaf 2,5 meter is dakrandbeveiliging verplicht en soms worden harnasgordels gebruikt bij het uitvoeren van werken. U begrijpt dat dit specialisten werk is, aarzel niet om met ons contact op te nemen voor al uw vragen, De Arend zendt een van zijn teams uit op u te helpen!

Onze werkwijze

Onze dakdekkers kunnen zelfs gebruik maken van een drone voor moeilijk bereikbare plaatsen, maar in principe worden volgende acties ondernomen. Controle aan de onderkant van het dak om het houtwerk van de dakconstructie te bekijken op stevigheid en of er eventuele schade te zien is, denk maar aan schimmel, vocht, houtparasieten et cetera. Waarna veilig op het dak komen, een volgende stap is bij het nakijken op waterdichtheid, scheuren in cement, gebroken dakpannen, kortom schade allerhande en losliggend delen. Hierbij is soms het verwijderen van vuil, takken en bladeren noodzakelijk om gebreken te kunnen zien. Na de inspectie kan u een rapport van ons verwachten waar u onze bevindingen op terug vindt.

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken gaat u naar het menu bovenaan deze pagina. 

Daklekkage

Daklekkages zijn enorm vervelend en kunnen ook gevaarlijk zijn. Wij komen u direct verlossen!

Dakreparatie

Dakspecialist De Arend voert al jaren dakreparaties uit. Met of zonder spoed, we staan voor u klaar.

Dakinspectie

Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Dit is wel aan te raden aangezien het veel inzicht in uw dak zal geven.

Plat dak vervangen

Een van onze meest uitgevoerde diensten is het vervangen van platte daken. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun platte dak.

Schoorstenen

We repareren en renoveren schoorstenen. Dit doen we al jaren. Daarom weten we bij elke schoorsteen wat het probleem is en lossen we het vakkundig op.

Dakpannen

Dakspecialist De Arend werkt veel met dakpannen. Wilt u uw pannendak laten vervangen, renoveren of repareren? We helpen u graag!

De kosten

Een dakinspectie is gratis. Inderdaad, u leest het goed, gratis! Dus waarom zou u het zelf doen en uzelf in gevaar brengen? Daar bovenop, weet u wat zo een dakinspectie inhoudt? Waar u moet op letten? Tenzij u zelf een dakdekker bent, raden wij u aan deze klus over te laten aan een gespecialiseerd team. Het kost u niks, enkel een telefoontje of een mail. Wij geven u een afspraak, er is vast een team in uw buurt, omdat door heel Nederland werken en meerdere teams in omloop hebben. Dakspecialist De Arend, wij komen eraan!

Is een dakinspectie echt nodig?

Een dakinspectie is voor geen enkele woningbezitter een wettelijke verplichting. Maar wanneer u bedenkt dat een inspectie gratis is en uw dak toch wel het belangrijkste deel is die u warm en droog houdt, waarom zou u het niet laten doen? Geef de nodige aandacht, zorg en onderhoud, u bespaart zo op mogelijks grotere kosten. Want kleine akkefietjes kunnen groot worden als u daar geen aandacht aan geeft!

Reviews

"Onze schoorsteen moest gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we Dakspecialist De Arend ingeschakeld. Een hele goede keuze! Waarom? Dat zal je wel merken wanneer je ze een klus laat doen. Echt top!"
E. Harsbargen
"Mijn man en ik zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de service van De Arend. Mocht er in de toekomst nog eens iets met ons dak gebeuren, dan schakelen we ze zeker weten weer in. Maar dankzij de uitstekende service zitten we wel weer een tijdje droog"
O. Nagel
"De vorige dakdekker was niet netjes, daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Dakspecialist de arend. Netjes mijn dak en dakgoot problemen opgelost."
Julia Jongsma

Eenvoudig aanvragen

Het is inderdaad heel eenvoudig om een aanvraag in te dienen voor een dakinspectie. Het is niet alleen gratis en veilig, het is ook gemakkelijk om ons te contacteren. Dit kan telefonisch, via ons mail adres of andere weg, wij helpen u zo snel mogelijk en geven graag een afspraak om bij u langs te komen en brengen u professionele hulp en advies!

Contact

Voor het aanvragen van een offerte of gratis dakinspectie kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u het formulier invullen, bellen of e-mailen. 

Ook voor spoedklussen bij lekkage en dakproblemen staan onze specialisten klaar om u direct bij te staan. U mag ook in de avonduren, en weekeinden contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij weten hoe belangrijk het is om geholpen worden in tijden van nood. Hoe langer u wacht hoe groter de schade kan worden. Dakspecialist De Arend, bel direct voor onze 24/7 spoedservice!

Nu hulp van een dakspecialist