Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Reviews

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Dit vonden onze klanten

4,4
Uitstekend82%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht9%
Verschrikkelijk9%

Inspecteren en repareren van 2 daken.

02/26/2024

Ben heel erg tevreden over de snelle reactie en deskundige aanpak van Carlo.

Een belletje op vrijdag en hij stond zaterdagochtend al op de stoep.

Na een duidelijke en deskundige inspectie vond hij de problemen op mijn daken en heeft ze meteen verholpen.

Een joviale vriendelijke man.

Hélène Muris

Lekkage

01/12/2024

Ik ben nog steeds aan het wachten op Carlo.Ruim 10.5 weken geleden gevraagd of hij wilde langs komen omdat ik wederom lekkage heb.In mei langs geweest en heb daar aardig voor betaald.

Heel jammer dat ik al 10.5 weken aan het wachten ben.Elke keer een reden om niet te komen.Ben dus nog steeds aan het wachten.

Marjan Melis

Snelle service

11/10/2023

Bij herindeling van de zolder lekkage ontdekt waarbij het water al een tijdje aan het binnensijpelen was. Gebeld en dezelfde dag afspraak voor vrijblijvend advies kunnen maken met Carlo. Uiteindelijk bleek op de dag van de bezichtiging dat een en ander gelijk te repareren was. Met een garantiebelofte van vijf jaar gelijk laten doen en afgewikkeld zodat ik nu weer droogjes door kan met de zolderverbouwing. Carlo was zeer vriendelijk en eerlijk over de (on)mogelijkheden. Ga zeker nog een offerte aanvragen voor het voegen van de schoorsteen en onderhoud aan de goten.

Brenda

Oplichters

09/13/2023

Geen vakkennis, rotzooi achtergelaten, niet gedaan wat afgesproken was, dakpannen verkeerd teruggelegd waardoor nog meer water binnenkwam…

NIET BELLEN VOOR EEN KLUS!!

Dat weet je wel

Snel gehandeld en goed geholpen

07/04/2023

Gisteren is Carlo geweest en heeft direct het probleem verholpen. Tijd zal leren hoe duurzaam alles was maar het contact was fijn en snel.

Tom

Snelle service

06/01/2023

Gisteren Carlo gebeld voor lekkage dak. Kon meteen komen. Had oorzaak snel gevonden. Alles goed uitgelegd.

Na een afspraak over de prijs, is hij meteen aan de slag gegaan.

Vriendelijke man, een aanrader!

Marianne

Goed werk, snelle service, heel flexibel en komt afspraken na

05/31/2023

Carlo kwam langs voor een diagnose van een lekkage en had de oorzaak snel gevonden. Hij kon het meteen oplossen voor een goede prijs.

Eerlijk vakmanschap met een hart.

Ten zeerste aanbevolen

Jeroen Hendriks

Lekkage dakgoot

05/19/2023

Gesproken met Carlo van de arend ,probleem uitgelegd ze stonden dezelfde dag al op de ladder probleem is verholpen goede uitleg gekregen wat het probleem was en de mogelijke opties na de klus alles netjes opgeruimd aanrader deze mensen.

D.montulet

Snel en goed

03/13/2023

Vanwege een langdurige lekkage contact opgenomen met Carlo. Hij kon dezelfde dag nog langskomen om te kijken. Na een inspectie van het dak had hij uitgelegd waar de lekkage mogelijk door komt en wat een goede oplossing zou zijn. Voor een mooie prijs kon hij het dak dezelfde dag nog weersbestendig maken, perfect! Goede en snelle service, nette heren, zeker een aanrader om zaken mee te doen!

Arthur

Dak lekkage verholpen

01/20/2023

Ik had een lekkage bij de schoorsteen, en die hebben carlo en boy opgespoord en voor een schappelijke prijs gemaakt .spontane leuke mannen die veel vrijblijvend advies gaven . Als ik ooit weer problemen heb op het dak bel ik ze zeker weer👍

Mark

Dakpannen vervangen door de arend

01/19/2023

De dakdekkers van Dakspecialist de arend hebben een week geleden mijn dakpannen vervangen. Dit is super goed gedaan. Vriendelijke dakdekkers en goed materiaal en methodes. Ze zijn erg professioneel!

Anne
Nu hulp van een dakspecialist