Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Dakreparatie

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Dakreparatie door Dakspecialist De Arend

Dakreparaties zijn af en toe onoverkomelijk. Als uw dak begint te lekken of als er tekenen van schade zijn, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een dakreparatie kan helpen om ernstigere problemen in de toekomst te voorkomen. Bovendien kan het ook helpen om geld te besparen op de lange termijn. Het is aan te raden om een professioneel bedrijf, zoals Dakspecialist De Arend, in te schakelen voor de reparatie van uw dak, zodat u er zeker van kunt zijn dat het werk goed wordt gedaan. Onze dakdekkers werken met de meest geavanceerde dak technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer in topconditie is.

De getallen spreken voor zich
Jaren in de dakdekkersbranche
0 +
Maandelijkse klussen
0 +
Dakspecialisten
0
Klanten beoordeling
0

Hoe lang duurt een dakreparatie?

De duur van een dakreparatie is afhankelijk van meerder factoren. Zo kan de duur bijvoorbeeld afhangen van de grootte van het dak en de mate van schade, en de beschikbaarheid van eventueel te vervangen materialen. Een kleine reparatie kan bijvoorbeeld al binnen een dag gedaan zijn, terwijl een grotere reparatie meer tijd kan vergen. Het is daarom aan te raden om een professionele dakdekker in te schakelen voor de reparatie van uw dak, zodat een goede inschatting van de benodigde tijd kan worden gemaakt. Zo weet u precies hoe lang de reparatie zal duren. Bel Dakspecialist De Arend voor advies, of een prijsopgave.

Waarom kiest u voor Dakspecialist De Arend?

Dit maakt ons anders dan andere dakdekkers

De meest geavanceerde materialen

Het werken met de meest geavanceerde materialen is wat ons anders maakt.

Fijne communicatie

We vinden een goede band met onze klanten super belangrijk. Hierbij speelt duidelijke communicatie een grote rol.

24/7 spoedservice

Om ervoor te zorgen dat u niet lang in deze vervelende situatie zit zullen we snel langskomen.

Afspraken nakomen

De dakdekkers van Dakspecialist De Arend zorgen ervoor dat ze afspraken nakomen. Ze zullen op de afgesproken tijd bij u zijn.

Nieuwste daktechnieken

Dakspecialist De Arend werkt met de nieuwste daktechnieken, dit zal uw dakproblemen oplossen.

Opgeleide vakmannen

Onze dakdekkers zijn echte vakmannen. Dit dankzij hun gerichte opleiding en jarenlange ervaring in deze branche.

Werkwijze dakreparatie plat dak

Er zal door onze vakmannen gekeken worden op en onder uw dak, wat daar voor problemen te vinden zijn. Onze dakdekkers nemen altijd de nodige voorzorgsmaatregelen om veilig op uw dak te komen. Hierna zal de dakdekker beginnen met het opsporen en opmeten van de schade. Hij zoekt uit waar de schade zich situeert, hoe groot de omvang is en wat er dient te gebeuren. Dit is bij een plat dak meestal eenvoudiger en sneller op te sporen dan bij een hellend dak. Al is elke situatie natuurlijk anders en verschillend in moeilijkheidsgraad bij ieder type platte dakbedekking. Een bitumen dak is uiteraard eenvoudiger dan bijvoorbeeld een groen dak. Wanneer het analyseren van het probleem klaar is, is het tijd om het te repareren deel vrij te maken van eventueel vuil, bladeren, water of leislag. Zo kan de feitelijke dakreparatie beginnen, met een duidelijk plan, in overleg met u en een schoon dak. Aan het einde van de klus zal men controleren of uw dak weer waterdicht is, zo kunt u opnieuw genieten van een droog huis zonder zorgen!

Dakreparatie met spoed

Dakspecialist De Arend heeft ook een spoedservice. Want een reparatie kan soms onverwachts hoognodig zijn. Een plotse lekkage kan voor veel schade zorgen en dan komen wij in actie! Met medewerkers over heel het land kunnen wij snel ter plaatse zijn (dag en nacht). Twijfel niet en bel onze spoedservice.

Onze hoogste prioriteit bij elke reparatie

Onze drijfveer is het afleveren van top werk, zodat u een tevreden klant bent! Onze prioriteit is ook de veiligheid van onze medewerkers en het feit dat zij te allen tijde up-to-date zijn inzake kennis en kunde. Dakspecialist De Arend weet waar de prioriteiten horen te zijn! Kwaliteit en veiligheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken gaat u naar het menu bovenaan deze pagina. 

Daklekkage

Daklekkages zijn enorm vervelend en kunnen ook gevaarlijk zijn. Wij komen u direct verlossen!

Dakreparatie

Dakspecialist De Arend voert al jaren dakreparaties uit. Met of zonder spoed, we staan voor u klaar.

Dakinspectie

Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Dit is wel aan te raden aangezien het veel inzicht in uw dak zal geven.

Plat dak vervangen

Een van onze meest uitgevoerde diensten is het vervangen van platte daken. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun platte dak.

Schoorstenen

We repareren en renoveren schoorstenen. Dit doen we al jaren. Daarom weten we bij elke schoorsteen wat het probleem is en lossen we het vakkundig op.

Dakpannen

Dakspecialist De Arend werkt veel met dakpannen. Wilt u uw pannendak laten vervangen, renoveren of repareren? We helpen u graag!

Werkwijze dakreparatie hellend dak

Meestal begint men hier ook met het onderzoeken van de binnenkant van uw dak. Hier gelden tevens alle voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid om op uw dak te komen. De dakdekker begint met een analyse van het probleem. Een hellend dak vertoont uiteraard andere problemen dan een plat dak. Denk maar aan oud cement, dat poreus wordt en kan gaan scheuren. Ook dakpannen kunnen hun glazuurlaag verliezen en poreus worden, waardoor ze water gaan doorlaten. Er kunnen ook ontbrekende dakpannen zijn enzovoort. De reparaties gebeuren altijd op een schoongemaakt oppervlak. Dus mocht dit niet het geval zijn, zal men dus eerst het te herstellen deel zo droog mogelijk maken en vuil- en vetvrij. Het laatste deel van de klus houdt in dat onze dakspecialisten voor zullen zorgen dat uw dak volledig stevig en waterdicht is!

Mag u zelf uw dak repareren?

Dat mag u inderdaad. Al raden wij dit ten sterkste af en dit om volgende redenen. Toegegeven, een plat dak is iets gemakkelijker, maar ook hier gebeuren er jaarlijks vele ongevallen. Ongevallen met dodelijke afloop zijn geen uitzondering onder de doe-het-zelvers. Hebt u de nodige kennis en heeft u de juiste gereedschappen? Wellicht is uw dak nog in de garantieperiode en heeft u recht op een gratis reparatie. Kijk dus even na of uw dak nog zijn garantieperiode is. Bedenk ook, wanneer u uw dak laat maken door ons, u een garantieperiode krijgt. Dus het inschakelen van een professionele dakdekker is helemaal niet zo gek! Bent u goed verzekerd? Lees uw verzekeringspolis goed. Neem steeds foto’s en eventueel filmpjes van de schade en bewaar deze. Uw verzekering heeft meestal zowel een inboedelverzekering als een opstalverzekering. De inboedelverzekering komt meestal wel tussen als er schade is aan meubilair en dergelijke. De opstalverzekering daarentegen, vergoedt gewoonlijk niet de reparatiekosten, wel soms de gevolgschade. Dakspecialist De Arend kan u snel en effectief helpen met al uw dakproblemen.

Reviews

"Onze schoorsteen moest gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we Dakspecialist De Arend ingeschakeld. Een hele goede keuze! Waarom? Dat zal je wel merken wanneer je ze een klus laat doen. Echt top!"
E. Harsbargen
"Mijn man en ik zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de service van De Arend. Mocht er in de toekomst nog eens iets met ons dak gebeuren, dan schakelen we ze zeker weten weer in. Maar dankzij de uitstekende service zitten we wel weer een tijdje droog"
O. Nagel
"De vorige dakdekker was niet netjes, daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Dakspecialist de arend. Netjes mijn dak en dakgoot problemen opgelost."
Julia Jongsma

Is een dakreparatie duur?

Het antwoord op de vraag of een dakreparatie duur is, is niet eenvoudig te geven. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de mate van schade, de gebruikte materialen en de grootte van het dak. Ga voor kwaliteit, service en garantie van het werk. Bij Dakspecialist De Arend, kunt u rekenen op kwaliteit, service, garantie en meer.

Contact

Voor het aanvragen van een offerte of gratis dakinspectie kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u het formulier invullen, bellen of e-mailen. 

Ook voor spoedklussen bij lekkage en dakproblemen staan onze specialisten klaar om u direct bij te staan. U mag ook in de avonduren, en weekeinden contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij weten hoe belangrijk het is om geholpen worden in tijden van nood. Hoe langer u wacht hoe groter de schade kan worden. Dakspecialist De Arend, bel direct voor onze 24/7 spoedservice!

Nu hulp van een dakspecialist