Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Daklekkage

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Hulp nodig bij daklekkage?

Daklekkages ontstaan altijd op momenten dat het net niet uitkomt. Er is niets vervelender dan te ontdekken dat uw huis lekt. Een daklekkage kan snel grote schade aan uw woning veroorzaken, dus het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren.

Een professionele dakdekker zoals Dakspecialist De Arend kan u hierbij helpen. Wij zullen de oorzaak van de lekkage snel opsporen en de juiste reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw huis weer droog is. Het is aan te raden om meteen contact op te nemen met Dakspecialist De Arend als u vermoedt dat uw huis lekt, zodat u snel van het probleem af bent en uw woning weer in goede staat is.

De getallen spreken voor zich
Jaren in de dakdekkersbranche
0 +
Maandelijkse klussen
0 +
Dakspecialisten
0
Klanten beoordeling
0

Daklekkage reparatie

Een daklekkage kan enorme schade aan uw woning veroorzaken, vooral als het probleem niet tijdig wordt opgelost. Dus zelfs bij kleine lekken direct actie ondernemen. Onze dakspecialisten kunnen u hierin bij staan. De kosten van de reparatie kunnen variëren, afhankelijk van de oorzaak en de omvang van de lekkage. Het is belangrijk om een geschikte professional in te huren die ervaring heeft met daklekkage reparaties, zodat u er zeker van kunt zijn dat het probleem op de juiste manier wordt opgelost. Dakspecialist De Arend biedt altijd vooraf inzicht in de te maken kosten, zodat u nooit verrassingen komt te staan.

Waarom kiest u voor Dakspecialist De Arend?

Dit maakt ons anders dan andere dakdekkers

De meest geavanceerde materialen

Het werken met de meest geavanceerde materialen is wat ons anders maakt.

Fijne communicatie

We vinden een goede band met onze klanten super belangrijk. Hierbij speelt duidelijke communicatie een grote rol.

24/7 spoedservice

Om ervoor te zorgen dat u niet lang in deze vervelende situatie zit zullen we snel langskomen.

Afspraken nakomen

De dakdekkers van Dakspecialist De Arend zorgen ervoor dat ze afspraken nakomen. Ze zullen op de afgesproken tijd bij u zijn.

Nieuwste daktechnieken

Dakspecialist De Arend werkt met de nieuwste daktechnieken, dit zal uw dakproblemen oplossen.

Opgeleide vakmannen

Onze dakdekkers zijn echte vakmannen. Dit dankzij hun gerichte opleiding en jarenlange ervaring in deze branche.

Daklekkage voorkomen

Er zijn een aantal manieren om daklekkage te voorkomen. Een van de belangrijkste is het uitvoeren van regelmatig onderhoud en inspecties. Dit betekent het inspecteren van het dak op loszittende pannen, gebarsten dakbedekking en andere tekenen van schade. Verwijder alle vuil en bladeren van het dak om te voorkomen dat het water niet af kan stromen. U kunt deze inspecties en onderhoud 1-2 keer per jaar zelf uitvoeren of even onze vakmannen met alle ladders en gereedschappen die benodigd zijn in roepen voor deze betrekkelijk kleine klus. Het is aan te raden om een dakdekker in te schakelen voor een professioneel advies en eventuele reparaties.

Daklekkage kosten besparen

Er zijn een aantal manieren om kosten te besparen bij het oplossen van daklekkage. Een van de belangrijkste is het snel handelen bij het opmerken van een lekkage. Hoe sneller het probleem wordt aangepakt, hoe minder schade er zal zijn en hoe lager de reparatiekosten zullen zijn. Daarnaast, laat af en toe een professionele dakdekker zoals Dakspecialist De Arend naar uw dak kijken voor advies en reparaties in plaats van het werk zelf te doen. Onze vakmensen hebben alle materialen en gereedschappen op de bedrijfsbus, hierdoor kan een klus snel geklaard zijn. Dakspecialist De Arend is vakkundig, zorgvuldig en staat altijd klaar om u in nood te helpen. Bel ons nu voor advies.

Daklekkage opsporen

U zou verstelt kunnen staan over hoe men de precieze plaats van een lekkage kan ontdekken met de meest recente innovatieve technieken die nu te vinden zijn! Van speciale meetapparatuur tot rookmachines, afhankelijk van het type dakbedekking waarmee men te maken heeft. Ondanks alle moderne snufjes, soms is het opsporen van een lekkage een behoorlijke klus, soms is het overduidelijk en soms vergist men zich. U zou niet de eerste zijn die ons opbelt voor een lekkage waar de oorzaak niet aan het dak ligt, maar aan een gebroken waterleiding. Aarzel niet om meteen contact met ons op te nemen. Ons bereiken kan, dankzij onze 24/7 spoedservice, dag en nacht. Opsporen en verhelpen van lekkages is ons vak!

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken gaat u naar het menu bovenaan deze pagina. 

Daklekkage

Daklekkages zijn enorm vervelend en kunnen ook gevaarlijk zijn. Wij komen u direct verlossen!

Dakreparatie

Dakspecialist De Arend voert al jaren dakreparaties uit. Met of zonder spoed, we staan voor u klaar.

Dakinspectie

Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Dit is wel aan te raden aangezien het veel inzicht in uw dak zal geven.

Plat dak vervangen

Een van onze meest uitgevoerde diensten is het vervangen van platte daken. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun platte dak.

Schoorstenen

We repareren en renoveren schoorstenen. Dit doen we al jaren. Daarom weten we bij elke schoorsteen wat het probleem is en lossen we het vakkundig op.

Dakpannen

Dakspecialist De Arend werkt veel met dakpannen. Wilt u uw pannendak laten vervangen, renoveren of repareren? We helpen u graag!

Kortsluiting

Naast alle ongemakken en schade dat een lekkage kan veroorzaken, vergeet niet dat water en elektriciteit niet goed samengaan. Vanaf het moment dat u een lekkage ontdekt, zet plaatselijk of geheel de elektriciteit van uw woning of bedrijfspand uit tot het lek hersteld is. Voor uw eigen veiligheid uiteraard, denk maar aan elektrocutie, korstsluiting wat mogelijk brand kan veroorzaken, maar ook voor uw verzekering. Wanneer een verzekering merkt dat u nalatig bent geweest inzake zorg en het actief reageren op de situatie kan deze u geen of minder uitkering betalen. Uw elektriciteit uitzetten kan dus erger voorkomen! Doe dus het nodige, onderneem snel actie en zorg ervoor dat u zich zo snel mogelijk laat bijstaan door ons team.

Spoedservice

Dakspecialist De Arend heeft een supersnelle spoedservice tot uw dienst. Een lekkage is geen lachertje, dus of het nu laat op de avond is, heel vroeg in de ochtend, een feestdag is of zondag, bel onze spoedservice. Wij hebben meerdere teams die over heel het land actief zijn. 24/7 staan wij klaar om uw probleem op te lossen!

Reviews

"Onze schoorsteen moest gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we Dakspecialist De Arend ingeschakeld. Een hele goede keuze! Waarom? Dat zal je wel merken wanneer je ze een klus laat doen. Echt top!"
E. Harsbargen
"Mijn man en ik zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de service van De Arend. Mocht er in de toekomst nog eens iets met ons dak gebeuren, dan schakelen we ze zeker weten weer in. Maar dankzij de uitstekende service zitten we wel weer een tijdje droog"
O. Nagel
"De vorige dakdekker was niet netjes, daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Dakspecialist de arend. Netjes mijn dak en dakgoot problemen opgelost."
Julia Jongsma

Onze nazorg

Nadat het lek is hersteld, is het tevens van belang om uw woning weer helemaal droog te krijgen. Een verkeerd droogproces kan helaas extra schade met zich meebrengen. Naar gelang de omvang van de waterschade en wat u kunt bijdragen bij het droogproces, kan dit alsnog aangevuld worden door speciale apparatuur die wij ter beschikking hebben. Vraag ons advies, wij helpen u graag met de juiste nazorg!

Contact

Voor het aanvragen van een offerte of gratis dakinspectie kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u het formulier invullen, bellen of e-mailen. 

Ook voor spoedklussen bij lekkage en dakproblemen staan onze specialisten klaar om u direct bij te staan. U mag ook in de avonduren, en weekeinden contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij weten hoe belangrijk het is om geholpen worden in tijden van nood. Hoe langer u wacht hoe groter de schade kan worden. Dakspecialist De Arend, bel direct voor onze 24/7 spoedservice!

Nu hulp van een dakspecialist