Dakspecialist De Arend

26+ Jaren ervaring

Dakgoten vervangen

Bij Dakspecialist De Arend werken we altijd met de meest geavanceerde materialen en nieuwste daktechnieken. Dit maakt ons anders dan de andere dakdekkers. 

Bel ons vandaag nog:

+31 6 112 365 85

Waarom is het vervangen van uw dakgoot belangrijk?

De dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. Ze zorgen ervoor dat regenwater goed wordt afgevoerd. Als de dakgoot verouderd is of beschadigd, kan dit leiden tot wateroverlast en schade aan uw huis of bedrijfspand. Het is daarom aan te raden om uw dakgoot op tijd te vervangen voordat er serieuze problemen ontstaan.

Het vervangen van een dakgoot is geen gemakkelijke taak en het is raadzaam om dit door een professioneel bedrijf, als Dakspecialist De Arend, te laten doen. Zij hebben de juiste kennis en ervaring, maar ook de juiste gereedschappen, om de dakgoot veilig te verwijderen en een nieuwe te installeren. Tijdens het vervangen van de dakgoot zullen de dakdekkers ook de bevestigingen controleren om er zeker van te zijn dat de nieuwe dakgoot stevig is bevestigd.

De getallen spreken voor zich
Jaren in de dakdekkersbranche
0 +
Maandelijkse klussen
0 +
Dakspecialisten
0
Klanten beoordeling
0

Houd uw dakgoot schoon

Een schone dakgoot is belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Door bladeren en andere vuildeeltjes te verwijderen, voorkom je verstoppingen en wateroverlast. Maak regelmatig tijd vrij om uw dakgoot te inspecteren en te reinigen. Gebruik hiervoor een stofzuiger of tuinslang om het vuil te verwijderen. Zorg ook dat de afvoeropeningen vrij blijven van obstakels. Door een schone dakgoot te behouden, houdt u uw huis in topconditie. Bent u niet zo handig, of heeft u geen lange ladders, geen nood, Dakspecialist De Arend kan u ook hierbij helpen.

Waarom kiest u voor Dakspecialist De Arend?

Dit maakt ons anders dan andere dakdekkers

De meest geavanceerde materialen

Het werken met de meest geavanceerde materialen is wat ons anders maakt.

Fijne communicatie

We vinden een goede band met onze klanten super belangrijk. Hierbij speelt duidelijke communicatie een grote rol.

24/7 spoedservice

Om ervoor te zorgen dat u niet lang in deze vervelende situatie zit zullen we snel langskomen.

Afspraken nakomen

De dakdekkers van Dakspecialist De Arend zorgen ervoor dat ze afspraken nakomen. Ze zullen op de afgesproken tijd bij u zijn.

Nieuwste daktechnieken

Dakspecialist De Arend werkt met de nieuwste daktechnieken, dit zal uw dakproblemen oplossen.

Opgeleide vakmannen

Onze dakdekkers zijn echte vakmannen. Dit dankzij hun gerichte opleiding en jarenlange ervaring in deze branche.

Dakgoot inspectie

Na het vervangen van de dakgoot is het belangrijk om deze regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Dit kan u helpen om eventuele problemen in een vroeg stadium op te sporen en te voorkomen. Door regelmatig uw dakgoot te inspecteren en te reinigen, kunt u ervoor zorgen dat deze in goede staat blijft en uw huis beschermt tegen wateroverlast. Het vervangen van uw dakgoot is dus een investering in de gezondheid en veiligheid van uw huis. Bel Dakspecialist De Arend voor een gratis dakgoot inspectie.

Dakgoot reparatie

Een reparatie gebeurt het beste zo snel mogelijk om vochtschade aan uw woning of bedrijfspand te vermijden. Ook omdat wanneer u te lang wacht, de dakgoot steeds verder in verval geraakt. Dan spreekt men allicht niet meer over reparatie maar over een totale vervanging, die meer zal kosten dan een eenvoudige reparatie! Aangezien de meeste dakgoten zich op een aanzienlijke hoogte bevinden vraagt dit ook wel enig ervaring en de juiste voorzorgsmaatregelen. Ook bestaan dakgoten uit verschillende materialen die elk om een eigen werkwijze of aanpak vragen. Sommige materialen expanderen bij warmte. Onze vakmannen weten precies welke reparatie daar het beste bij past zodat deze mee kan expanderen, anders dreigt de dakgoot terug te scheuren. Van het lassen met zink, een lapje roofing, PVC-lijm, polyester tot EPDM rubberfolie. Het zijn allemaal verschillende producten voor verschillende materialen die uw dakgoot een langere levensduur geven en die een correct gebruik vereisen. Met Dakspecialist De Arend bent u zeker van een juiste aanpak.

Dakgoot renovatie

Een akkefietje behoort tot een reparatie, maar wanneer de gaten en scheuren overtallig zijn of ernstiger, is het hoog tijd voor het plaatsen van een spiksplinternieuwe dakgoot! Dakgoten vervangen is precisiewerk voor een team zoals onze vakmensen van De Arend. Wanneer u dit overlaat aan professionelen dakdekkers kan dit snel, makkelijk en perfect worden afgehandeld. Dakgoten zijn te vinden in alle kleuren en materialen. Voor iedere smaak en geldbeugel is er een passende dakgoot!

Onze diensten

Hieronder vindt u onze meest gebruikte diensten. Om alle diensten te bekijken gaat u naar het menu bovenaan deze pagina. 

Daklekkage

Daklekkages zijn enorm vervelend en kunnen ook gevaarlijk zijn. Wij komen u direct verlossen!

Dakreparatie

Dakspecialist De Arend voert al jaren dakreparaties uit. Met of zonder spoed, we staan voor u klaar.

Dakinspectie

Bij ons kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Dit is wel aan te raden aangezien het veel inzicht in uw dak zal geven.

Plat dak vervangen

Een van onze meest uitgevoerde diensten is het vervangen van platte daken. Veel mensen hebben namelijk problemen met hun platte dak.

Schoorstenen

We repareren en renoveren schoorstenen. Dit doen we al jaren. Daarom weten we bij elke schoorsteen wat het probleem is en lossen we het vakkundig op.

Dakpannen

Dakspecialist De Arend werkt veel met dakpannen. Wilt u uw pannendak laten vervangen, renoveren of repareren? We helpen u graag!

Verschillende materialen

Wanneer u op zoek gaat naar dakgoten en uit welke materialen deze worden vervaardigd, vindt u een verscheidenheid die het u moeilijk kan maken om een keuze te maken. Van kunststof, vinyl, prefab beton, hout, aluminium, hout tot koper en het meest populaire zink. Informeer u over de kwaliteit, de levensduur en de prijs. Vergelijk ze met elkaar en maak een doordachte keuze. Geraakt u er niet wijs uit? Wij helpen u graag met al uw vragen en brengen u advies op maat.

Welke typen dakgoten bestaan er?

Hierbij hebben wij het niet over de keuze uit vele verschillende kleuren of materialen van uw dakgoot. Maar over zijn vorm of constructie! Deze zijn verschillend al naar gelang hoe uw woning of bedrijfspand is gebouwd. Dus elk type eigent zich toe aan het gebouw. Bijzondere namen waaronder bijvoorbeeld, mastgoot, bakgoot, kilgoot of blokgoot zijn hier enkelen van. Vraag raadt aan Dakspecialist De Arend welk type er bij uw dak hoort!

Reviews

"Onze schoorsteen moest gerenoveerd worden. Hiervoor hebben we Dakspecialist De Arend ingeschakeld. Een hele goede keuze! Waarom? Dat zal je wel merken wanneer je ze een klus laat doen. Echt top!"
E. Harsbargen
"Mijn man en ik zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de service van De Arend. Mocht er in de toekomst nog eens iets met ons dak gebeuren, dan schakelen we ze zeker weten weer in. Maar dankzij de uitstekende service zitten we wel weer een tijdje droog"
O. Nagel
"De vorige dakdekker was niet netjes, daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere. Na wat zoeken en rondvragen kwam ik bij Dakspecialist de arend. Netjes mijn dak en dakgoot problemen opgelost."
Julia Jongsma

Enkele interessante weetjes

Wist u dat in Nederland een hemelwaterafvoer of dakgoot een verplichting is bij ieder dak?

Heel lang geleden bestonden helemaal geen dakgoten zoals nu. Er werden smalle stroken grind of puin aangebracht tegen of bij de gevels. Maar vaak door wind kwam er toch nog veel water tegen de muren aan en veroorzaakte zo schade tot in de woning. Tot men op het idee kwam om dakgoten te plaatsen zoals we die nu kennen. Deze werden veelal vervaardigd uit gietijzer of hout. Gietijzer heeft een lange levensduur. Dit wordt echter niet meer gebruikt omdat het heel zwaar is, maar ook omdat dit een vergane kunde is dit niet meer bestaat. 

Een laatste weetje heeft te maken met een hebbeding voor het onderhoud van uw dakgoot. Niemand heeft graag een verstopte dakgoot, nietwaar? Staan er veel bomen rond uw woonst of bedrijfspand? Dan kan een dakgootrooster iets voor u zijn. Deze speciale rooster voorkomt dat bladeren, takken of vogels een nest kunnen maken en uw dakgoot gaan verstoppen. Dakspecialist De Arend kan hiervoor zorgen.

Contact

Voor het aanvragen van een offerte of gratis dakinspectie kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u het formulier invullen, bellen of e-mailen. 

Ook voor spoedklussen bij lekkage en dakproblemen staan onze specialisten klaar om u direct bij te staan. U mag ook in de avonduren, en weekeinden contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij weten hoe belangrijk het is om geholpen worden in tijden van nood. Hoe langer u wacht hoe groter de schade kan worden. Dakspecialist De Arend, bel direct voor onze 24/7 spoedservice!

Nu hulp van een dakspecialist